вівторок, 13 лютого 2018 р.



14 лютого 
День Валентина –
 свято романтики і подарунків.
День Валентина є чи не найромантичнішим святом у році. Цього дня закохані дарують один одному подарунки та роблять маленькі сюрпризи, а ті, хто не знайшов своєї половинки, сподіваються на зустріч із нею.
До речі, день закоханих  в Україну прийшов десь на початку 1990-х років, якраз після незалежності. Та за цей час свято набрало шаленої популярності. Традиція відзначати День всіх закоханих, він же День святого Валентина, прийшла до нас із Заходу. У цей день закохані дарують один одному подарунки, зізнаються в коханні і звичайно ж, обов'язково дарують один одному спеціальні листівки - валентинки. 
У День святого Валентина хочеться побажати щастя зі своєю другою половинкою. Тим хто не знайшов свою половинку, можна побажати знайти таку людину. Але ж не тільки це важливе у нашому житті, нехай ще неодмінно в усьому супроводжує удача та успіх. Тому що успішній і щасливій людині щастить у всіх сферах життя, а значить, і в коханні. Отже, бажаю в цей день не тільки любові, але ще й удачі та успіхів!




Немає коментарів:

Дописати коментар